05/02/2020 05/02/2020 Αντιπροσωπεία του Επισκοπικού Συμβουλίου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να έχει επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους. Στο επίκεντρο των συναντήσεων είναι σημερινή κατάσταση στο Μαυροβούνιο, με αφορμή τον νέο νόμο που διέπει τις θρησκευτικές κοινότητες και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες. Οι εκπρόσωποι του Επισκοπικού Συμβουλίου τονίζουν ότι ο...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 10:50

Ιερείς από το Μαυροβούνιο επισκέπτονται τις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Ιερείς από το Μαυροβούνιο επισκέπτονται τις ΗΠΑ

Αντιπροσωπεία του Επισκοπικού Συμβουλίου της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο επισκέπτεται τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να έχει επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων είναι σημερινή κατάσταση στο Μαυροβούνιο, με αφορμή τον νέο νόμο που διέπει τις θρησκευτικές κοινότητες και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Οι εκπρόσωποι του Επισκοπικού Συμβουλίου τονίζουν ότι ο αμφισβητούμενος νόμος στρέφεται εναντίον κυρίως της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων