06/07/2020 06/07/2020   “Τίποτα δεν απειλείται και δεν διώκεται στις μέρες μας όσο ο θεσμός της οικογένειας” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, μετά τη Θεία Λειτουργία στην ρωσική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Βελιγράδι, με αφορμή την ημέρα Οικογένειας, Αγάπης και Πίστης . Ο Μακαριώτατος μίλησε για τον γάμο και την οικογένεια, τον ιερό αυτό θεσμό,...
06 Ιουλίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2020 - 8:01

Ημέρα “Οικογένειας και Αγάπης” στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Ημέρα “Οικογένειας και Αγάπης” στο Βελιγράδι

 

“Τίποτα δεν απειλείται και δεν διώκεται στις μέρες μας όσο ο θεσμός της οικογένειας” δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, μετά τη Θεία Λειτουργία στην ρωσική εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Βελιγράδι, με αφορμή την ημέρα Οικογένειας, Αγάπης και Πίστης .
Ο Μακαριώτατος μίλησε για τον γάμο και την οικογένεια, τον ιερό αυτό θεσμό, τονίζοντας ότι βάλλεται από τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

“Ευτυχώς όμως, υπάρχουν σήμερα οικογένειες που διατηρούν την ιερότητα αυτή, εξαιτίας των οποίων ο ήλιος δεν λάμπει μάταια και η γη δεν καρποφορεί χωρίς λόγο, αλλά για χάρη τους ο Κύριος δίνει το έλεός Του” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων