19/05/2020 19/05/2020 “Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά τις θεμελιώδεις ελευθερίες, όπως η ελευθερία του λόγου, του συνεταιρίζεσθαι και του συνέρχεσθαι, και το δικαίωμα των ατόμων να εκφράζουν ειρηνικά την ελευθερία της θρησκείας ή των πεποιθήσεών τους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Μαυροβούνιο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καλεί...
19 Μαΐου, 2020 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2020 - 10:18

ΗΠΑ για Μαυροβούνιο: Στηρίζουμε την ελευθερία της πίστης

Διαδώστε:
ΗΠΑ για Μαυροβούνιο: Στηρίζουμε την ελευθερία της πίστης

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά τις θεμελιώδεις ελευθερίες, όπως η ελευθερία του λόγου, του συνεταιρίζεσθαι και του συνέρχεσθαι, και το δικαίωμα των ατόμων να εκφράζουν ειρηνικά την ελευθερία της θρησκείας ή των πεποιθήσεών τους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αναφορικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Μαυροβούνιο.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ καλεί τη κυβέρνηση και την εκκλησία να ξεκινήσουν έναν εποικοδομητικό διάλογο, να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν οποιεσδήποτε ενέργειες που αυξάνουν την ένταση.
“Ταυτόχρονα, σεβόμαστε το δικαίωμα όλων των κυρίαρχων κρατών να διατηρούν τη δημόσια τάξη και να προστατεύουν την υγεία των πολιτών τους, με τρόπο συνεπή με τα δημοκρατικά πρότυπα και πρακτικές”, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων