06/03/2020 06/03/2020 Τον υπό ανακατασκευή Σερβικό Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της ποιμαντική επίσκεψης που πραγματοποίησε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου, τα συναισθήματά του ήταν μικτά: “Είναι χαρά για την πρόοδο στις εργασίες, αλλά και η θλίψη για τη δοκιμασία...
06 Μαρτίου, 2020 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2020 - 8:32

ΗΠΑ: Στο εργοτάξιο του Αγ. Σάββα ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Στο εργοτάξιο του Αγ. Σάββα ο Πατρ. Σερβίας

Τον υπό ανακατασκευή Σερβικό Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Σάββα στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος στο πλαίσιο της ποιμαντική επίσκεψης που πραγματοποίησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου, τα συναισθήματά του ήταν μικτά: “Είναι χαρά για την πρόοδο στις εργασίες, αλλά και η θλίψη για τη δοκιμασία που έπληξε τη Σερβική κοινότητα και την ενορία στη Νέα Υόρκη”.
Ο Πατριάρχης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ελληνορθόδοξη κοινότητα, και τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, για την παροχή “εκκλησιαστικής στέγης” μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων