07/11/2020 07/11/2020 Τακτικές ιατρικές επισκέψεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου και τοποτηρητής της Μητροπόλεως μετά την κοίμησή του, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι ο Πανιερώτατος είναι υγιής.  Όλες οι εξετάσεις δείχνουν θετικά στοιχεία για τον Επίσκοπο ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 9:10

Καλά στην υγεία του ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος

Διαδώστε:
Καλά στην υγεία του ο Επίσκοπος κ. Ιωαννίκιος

Τακτικές ιατρικές επισκέψεις δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος, πνευματικό παιδί του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου και τοποτηρητής της Μητροπόλεως μετά την κοίμησή του, οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι ο Πανιερώτατος είναι υγιής. 

Όλες οι εξετάσεις δείχνουν θετικά στοιχεία για τον Επίσκοπο ενώ σήμερα αναμένεται να εξεταστεί στους πνεύμονες. Ο Επίσκοπος παραμένει απύρετος μετά την αδιαθεσία που είχε αισθανθεί ενώ συνεχίζει να τελεί υπό τακτική ιατρική επίβλεψη στον Καθεδρικό Ναό της Επισκοπής.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση που είχε εκδόσει η Επισκοπή Βουδίμλιε και Νίκσιτς αναφερόταν  “Λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στους πιστούς θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Επίσκοπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς” και προστίθεται: “Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Επίσκοπος ένιωθε αδύναμος και είχε ελαφρώς αυξημένη θερμοκρασία σώματος”. Για την 3η Νοεμβρίου 2020 όταν και ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία ο Πανιερώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων