04/03/2021 04/03/2021 Σε προληπτικό αυτοπεριορισμό βρίσκεται από χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, καθώς είχε έρθει σε επαφή με άνθρωπο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.  Πλήθος κληρικών και πιστών, από όλα τα μέρη του κόσμου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης προς τον Προκαθήμενο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και προσεύχονται για αυτόν. Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Σερβίας ο Μακαριώτατος...
04 Μαρτίου, 2021 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 17:35

Κανονικά ασκεί τα διοικητικά του καθήκοντα ο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Κανονικά ασκεί τα διοικητικά του καθήκοντα ο Πατρ. Σερβίας

Σε προληπτικό αυτοπεριορισμό βρίσκεται από χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος, καθώς είχε έρθει σε επαφή με άνθρωπο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Πλήθος κληρικών και πιστών, από όλα τα μέρη του κόσμου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης προς τον Προκαθήμενο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας και προσεύχονται για αυτόν.

Όπως αναφέρει το Πατριαρχείο Σερβίας ο Μακαριώτατος ασκεί κανονικά τα διοικητικά του καθήκοντα και τηρεί όλες τις υγειονομικές προφυλάξεις που έχουν υποδείξει οι ειδικοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων