15/01/2024 15/01/2024 Κατηχητές από την περιοχή Μπαρ συγκέντρωσαν συνολικά 5.000 ευρώ μέσα από μία παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην πόλη Stari Bar, την Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα, και στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη του Βλαδίμηρου Μαυροβουνίου ανήμερα των Χριστουγέννων. Το ποσό που συγκέντρωσαν, το προσέφεραν σε παλιννοστούντες με σαράντα...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 13:32

Κατηχητές συγκέντρωσαν 5.000 ευρώ και τα προσέφεραν σε οικογένειες από το Κοσσυφοπέδιο

Διαδώστε:
Κατηχητές συγκέντρωσαν 5.000 ευρώ και τα προσέφεραν σε οικογένειες από το Κοσσυφοπέδιο

Κατηχητές από την περιοχή Μπαρ συγκέντρωσαν συνολικά 5.000 ευρώ μέσα από μία παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην πόλη Stari Bar, την Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα, και στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη του Βλαδίμηρου Μαυροβουνίου ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το ποσό που συγκέντρωσαν, το προσέφεραν σε παλιννοστούντες με σαράντα ένα παιδιά που ζουν στο χωριό Osojani του Κοσσυφοπεδίου.

 

Πηγή: mitropolija

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων