19/09/2019 19/09/2019 Σχολικά είδη σε μαθητές προσέφερε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Πανιερ. Επίσκοπος Ναϊσού κ. Αρσένιος στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης του σε σχολεία της επισκοπικής του περιφέρειας. Ο Πανιερώτατος στο σύντομο χαιρετισμό τους προς τα παιδιά και τους δασκάλους αναφέρθηκε στη μέριμνα της τοπικής Εκκλησίας για τη πνευματική και υλική στήριξη των νέων. “Η τοπική Εκκλησίας...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:27

Κοντά στα παιδιά ο Επισκ. Ναϊσού

Διαδώστε:
Κοντά στα παιδιά ο Επισκ. Ναϊσού

Σχολικά είδη σε μαθητές προσέφερε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου ο Πανιερ. Επίσκοπος Ναϊσού κ. Αρσένιος στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης του σε σχολεία της επισκοπικής του περιφέρειας.

Ο Πανιερώτατος στο σύντομο χαιρετισμό τους προς τα παιδιά και τους δασκάλους αναφέρθηκε στη μέριμνα της τοπικής Εκκλησίας για τη πνευματική και υλική στήριξη των νέων.

“Η τοπική Εκκλησίας πάντα βρίσκεται κοντά στους νέους μας. Θέλαμε με την κίνηση αυτή να σας ευχηθούμε να έχετε μια καλή σχολική χρονιά. Εύχομαι ο Κύριος να σας ενισχύει ιδιαίτερα εσάς τους δασκάλους. Όσο για εσάς αγαπητά μου παιδιά εύχομαι η χάρις του Θεού να σας ενδυναμώνει έτσι ώστε πάντα να προοδεύετε στα μαθήματά σας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων