31/01/2020 31/01/2020 Χιλιάδες Σέρβοι στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο συμμετείχαν σε πορεία και προσευχή για την υποστήριξη των αδελφών τους στο Μαυροβούνιο, διαμαρτυρόμενοι για διακρίσεις εις βάρος της Σερβικής Εκκλησίας.   Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από τον Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο και συμμετείχαν Ιερείς, μοναχοί και πιστοί από διάφορα μέρη της περιοχής του Κοσσυφοπεδίου. “Η πομπή και η...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 12:23

Κόσοβο: Πορεία για τους Σέρβους του Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Κόσοβο: Πορεία για τους Σέρβους του Μαυροβουνίου

Χιλιάδες Σέρβοι στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο συμμετείχαν σε πορεία και προσευχή για την υποστήριξη των αδελφών τους στο Μαυροβούνιο, διαμαρτυρόμενοι για διακρίσεις εις βάρος της Σερβικής Εκκλησίας.

 

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από τον Επίσκοπο Ράσκας και Πριζρένης κ. Θεοδόσιο και συμμετείχαν Ιερείς, μοναχοί και πιστοί από διάφορα μέρη της περιοχής του Κοσσυφοπεδίου.
“Η πομπή και η υποστήριξη της σερβικής εκκλησίας στο έδαφος του Μαυροβουνίου είναι μια άλλη απόδειξη της ενότητας των Σέρβων, όπου και αν ζουν. Η πνευματική ενότητα και η αποφασιστικότητα προστατεύσουν τα ιερά μας, και η Εκκλησία ενώνει τον σερβικό λαό παντού, ανεξάρτητα από τα σύνορα, τα πολιτικά κόμματα και τους νόμους” τόνισε ο Επίσκοπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων