12/08/2023 12/08/2023 Ηθική και πνευματική στήριξη στους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή μετά τη σύλληψη τους τον περασμένο Ιούνιο, κατηγορούμενοι για υποκίνηση βίας από τις αρχές τις Πρίστινα, παρέχει η Ιερά Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης. Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος την Πέμπτη, 10 Αυγούστου, επισκέφτηκε τον Μίλουν Μιλένκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μονάδα φυλακών...
12 Αυγούστου, 2023 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2023 - 10:25

Κοσσυφοπέδιο: Ο Επίσκοπος Ράσκας επισκέπτεται Σέρβους κρατουμένους στις φυλακές

Διαδώστε:
Κοσσυφοπέδιο: Ο Επίσκοπος Ράσκας επισκέπτεται Σέρβους κρατουμένους στις φυλακές

Ηθική και πνευματική στήριξη στους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή μετά τη σύλληψη τους τον περασμένο Ιούνιο, κατηγορούμενοι για υποκίνηση βίας από τις αρχές τις Πρίστινα, παρέχει η Ιερά Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης.

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος την Πέμπτη, 10 Αυγούστου, επισκέφτηκε τον Μίλουν Μιλένκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μονάδα φυλακών στο Ποντούγιεβο από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Επισκοπή η συνομιλία διήρκησε μια ώρα. Ο Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος ενθάρρυνε πνευματικά τον κρατούμενο μεταφέροντας χαιρετισμούς εκ μέρους της οικογένειάς του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του.

Στόχος της επίσκεψης του Επισκόπου ήταν να δώσει στον Μιλένκσοβιτς πνευματική και ηθική στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του καθώς αναμένουν το αποτέλεσμα της δίκης, ενώ σύμφωνα με την Επισκοπή ο Πανιερώτατος προσπαθεί να επισκεφθεί και τους άλλους κρατούμενους Σέρβους το συντομότερο δυνατό.

Ο Επίσκοπος Ράσκας και Πριζρένης Θεοδόσιος 

Κεντρική φωτογραφία αρχείου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων