24/02/2021 24/02/2021 Πλαστή χαρακτηρίζει ο νομικός εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαυροβουνίου κ. Dalibor Kavarić την διαθήκη που έχει κυκλοφορήσει και φέρεται να είναι του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου. Μία επιστολή που κυκλοφόρησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και φέρεται να είναι η διαθήκη ή το τελευταίο γράμμα του μακαριστού Μητροπολίτη προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 18:43

Κυκλοφόρησε πλαστή διαθήκη του μακαριστού Αμφιλοχίου

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε πλαστή διαθήκη του μακαριστού Αμφιλοχίου

Πλαστή χαρακτηρίζει ο νομικός εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Μαυροβουνίου κ. Dalibor Kavarić την διαθήκη που έχει κυκλοφορήσει και φέρεται να είναι του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου.

Μία επιστολή που κυκλοφόρησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και φέρεται να είναι η διαθήκη ή το τελευταίο γράμμα του μακαριστού Μητροπολίτη προκάλεσε την αντίδραση του δικηγόρου της Μητροπόλεως, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς.

«Η παραποιημένη επιστολή δεν αντιπροσωπεύει την τελευταία διαθήκη ή τη διαθήκη του Μητροπολίτη ούτε σε μορφή ούτε σε περιεχόμενο, ενώ οι ισχυρισμοί είναι αναληθείς και το υλικό της επιστολής είναι κακόβουλο και πλαστό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νομικού εκπροσώπου.

Η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου τονίζει ότι μόνο ότι δημοσιεύεται στις επίσημες ανακοινώσεις είναι αληθές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων