29/01/2020 29/01/2020 Σε διάλογο καλεί τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, ο πρωθυπουργός της χώρας. Ειδικότερα, ο κ. Ντούσκο Μάρκοβιτς, σε επίσημη επιστολή που απέστειλε στον Ιεράρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τον καλεί να συζητήσουν αναφορικά με τον νόμο για τις θρησκευτικές οργανώσεις, που έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις εκ μέρους της Εκκλησίας. Κάθε Πέμπτη και Κυριακή...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 9:00

Μάρκοβιτς: Καλώ την Εκκλησία σε διάλογο

Διαδώστε:
Μάρκοβιτς: Καλώ την Εκκλησία σε διάλογο

Σε διάλογο καλεί τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, ο πρωθυπουργός της χώρας.
Ειδικότερα, ο κ. Ντούσκο Μάρκοβιτς, σε επίσημη επιστολή που απέστειλε στον Ιεράρχη της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τον καλεί να συζητήσουν αναφορικά με τον νόμο για τις θρησκευτικές οργανώσεις, που έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις εκ μέρους της Εκκλησίας.


Κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις πόλεις του Μαυροβουνίου διεξάγονται μαζικές ειρηνικές πομπές και προσευχές για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου την περασμένη Τετάρτη υποσχέθηκε ότι «οι ναοί θα παραμείνουν στους πιστούς»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων