02/06/2023 02/06/2023 Οι μικροί Καλοί Σαμαρείτες, παιδιά από την Επισκοπή Μπάτσκα προσέφεραν χαρά στους συνομηλίκους στο Κόσοβο και τα Μετόχια. Ειδικότερα  την ευλογία του  Επισκόπου Μπάτσα κ. Ειρηναίου, 24 σχολεία από το Νόβι Σαντ συμμετείχαν στη δράση  “Παιδιά – για παιδιά”. Οι μαθητές ετοίμασαν Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1.600 πακέτα, τα οποία συσκεύασαν και στόλισαν οι μαθητές με...
02 Ιουνίου, 2023 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 9:52

Mαθητές από το Νόβι Σαντ ετοίμασαν 1600 πακέτα για τους συνομήλικους τους στο Κόσοβο και τα Μετόχια

Διαδώστε:
Mαθητές από το Νόβι Σαντ ετοίμασαν 1600 πακέτα για τους συνομήλικους τους στο Κόσοβο και τα Μετόχια

Οι μικροί Καλοί Σαμαρείτες, παιδιά από την Επισκοπή Μπάτσκα προσέφεραν χαρά στους συνομηλίκους στο Κόσοβο και τα Μετόχια.

Ειδικότερα  την ευλογία του  Επισκόπου Μπάτσα κ. Ειρηναίου, 24 σχολεία από το Νόβι Σαντ συμμετείχαν στη δράση  “Παιδιά – για παιδιά”. Οι μαθητές ετοίμασαν Συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1.600 πακέτα, τα οποία συσκεύασαν και στόλισαν οι μαθητές με τους γονείς και τους καθηγητές των θρησκευτικών.

Ο  Επίσκοπος Μπάτσκα κ. Ειρηναίος είπε:  «Τα συλεχθέντα πακέτα μεταφέρθηκαν με το όχημα της Επισκοπής Ράσκας Πριζρένης στο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια και διανεμήθηκαν σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας στις 9 πόλεις, μέσω του Φιλανθρωπικού Γραφείου της ίδιας Επισκοπής”. 

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων