15/07/2020 15/07/2020 Αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου και άλλων οκτώ Ιερέων της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων εν μέσω της πανδημίας. Η δίκη ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε καθώς ένας από τους κατηγορούμενος, ο π....
15 Ιουλίου, 2020 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 15/07/2020 - 12:24

Μαυροβούνιο: Αύριο δικάζεται ο Επίσκοπος Νίκσιτς

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Αύριο δικάζεται ο Επίσκοπος Νίκσιτς

Αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του Επισκόπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιου και άλλων οκτώ Ιερέων της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων εν μέσω της πανδημίας.
Η δίκη ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου, αλλά αναβλήθηκε καθώς ένας από τους κατηγορούμενος, ο π. Σλόμπονταν Τζόκιτς, ήταν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.

Τότε, μεγάλος αριθμός πολιτών του Νίκσιτς είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, ζητώντας να σταματήσουν οι διώξεις εναντίον της ορθοδόξου εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων