04/11/2020 04/11/2020 “Ό Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος είναι απύρετος και αισθάνεται καλά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Τύπου και έκαναν λόγο για επιδείνωση της υγείας του. Σημειώνεται ότι, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος είναι ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου,...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 8:26

Μαυροβούνιο: Φήμες για την υγεία του Επισκόπου Ιωαννίκιου

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Φήμες για την υγεία του Επισκόπου Ιωαννίκιου

“Ό Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος είναι απύρετος και αισθάνεται καλά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας, μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του Τύπου και έκαναν λόγο για επιδείνωση της υγείας του.

Σημειώνεται ότι, ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Ιωαννίκιος είναι ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου, μετά την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αμφιλοχίου.

“Λαμβάνοντας υπόψη τα άρθρα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στους πιστούς θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Επίσκοπου Βουδίμλιε και Νίκσιτς” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: “Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Επίσκοπος ένιωθε αδύναμος και είχε ελαφρώς αυξημένη θερμοκρασία σώματος”

Ο Επίσκοπος υπεβλήθη σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, τα ευρήματα των οποίων ήταν εντός φυσιολογικών ορίων.

“Μετά τη συνταγογραφούμενη θεραπεία (φάρμακα για την υποχώρηση του πυρετού και βιταμινών), ο Επίσκοπος δεν έχει πυρετό και αισθάνεται καλά. Προβλέπονται περαιτέρω εξετάσεις” τονίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία απευθύνεται έκκληση προς το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας του Επισκόπου αποκλειστικά μέσω των επίσημων εφημερίδων της Επισκοπής και της Μητρόπολης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων