05/07/2020 05/07/2020 Στο πλευρό της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου του Πατριαρχείου Σερβίας στέκονται εργαζόμενοι στον χώρο του ποδοσφαίρου της χώρας. Συγκεκριμένα 220 ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές αλλά και παλαίμαχοι υπερασπίστηκαν τα Ιερά και τα Άγια του Μαυροβουνίου με ανακοίνωσή τους την οποία υπέγραψαν. “Παρά τις διάφορες πιέσεις και τα εμπόδια στα οποία έχουμε εκτεθεί όλες τις προηγούμενες μέρες,...
05 Ιουλίου, 2020 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 17:14

Μαυροβούνιο: Και ο χώρος του ποδοσφαίρου στο πλευρό της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Και ο χώρος του ποδοσφαίρου στο πλευρό της Εκκλησίας

Στο πλευρό της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Μαυροβουνίου του Πατριαρχείου Σερβίας στέκονται εργαζόμενοι στον χώρο του ποδοσφαίρου της χώρας. Συγκεκριμένα 220 ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές αλλά και παλαίμαχοι υπερασπίστηκαν τα Ιερά και τα Άγια του Μαυροβουνίου με ανακοίνωσή τους την οποία υπέγραψαν.

“Παρά τις διάφορες πιέσεις και τα εμπόδια στα οποία έχουμε εκτεθεί όλες τις προηγούμενες μέρες, με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δείξουμε ενότητα, θάρρος και αλληλεγγύη στον αγώνα για τη στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε όλοι ίσοι ενώπιον του Θεού και ότι πραγματικά υπερασπίζουμε το δικαίωμα στη ζωή.  Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε εξ ονόματος όλων των εργαζομένων στο Ποδόσφαιρο του Μαυροβουνίου. Δεν παραδίδουμε τα Ιερά μας!” τονίζουν στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων.

Μάλιστα η λίστα δεν είναι οριστική και κατά την επόμενη εβδομάδα θα συγκεντρώσουν και άλλες υπογραφές που θα δημοσιεύσουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Πάνω από 1.600 μηχανικοί στο πλευρό της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων