02/11/2022 02/11/2022 Με την προβολή της ταινίας «Lastavice Christove», που μιλάει για τη ζωή του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου, ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι αφιερωματικές μέρες προς τιμή της μνήμης της προσωπικότητας που σφράγισε με το έργο του τον σύγχρονο πνευματικό βίο του Μαυροβουνίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 28 Οκτωβρίου και είχαν ως επίκεντρο τον Καθεδρικό Ναό της...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 15:07

Μαυροβούνιο: Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Με την προβολή της ταινίας «Lastavice Christove», που μιλάει για τη ζωή του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Αμφιλοχίου, ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ οι αφιερωματικές μέρες προς τιμή της μνήμης της προσωπικότητας που σφράγισε με το έργο του τον σύγχρονο πνευματικό βίο του Μαυροβουνίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 28 Οκτωβρίου και είχαν ως επίκεντρο τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Ποντγκόριτσα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από την εκδημία του μακαριστού Ιεράρχη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την τελευταία ημέρα η αίθουσα εκδηλώσεων του Καθεδρικού Ναού πλημύρισε από κόσμο που με τον τρόπο αυτό θέλει να δείξει για ακόμη μία φορά ότι η μνήμη του Μητροπολίτη Αμφιλοχίου παραμένει ζωντανή στις καρδιές τους.

Για την ταινία, πριν την προβολή της, μίλησαν οι συντελεστές ενώ κατά την διάρκεια της προβολής η συγκίνηση στα μάτια όσων την παρακολούθησαν υπήρξε έκδηλη, όπως αναφέρει και σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων