13/07/2020 13/07/2020 Παρά τις απειλές, τον εκφοβισμό και τις διώξεις αυξάνει ο κατάλογος των ανθρώπων των ενόπλων δυνάμεων του Μαυροβουνίου, που εκφράζουν ανοικτά πλέον την υποστήριξή τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Περισσότερα από 180 άτομα από τις ένοπλες δυνάμεις, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι, με επιστολή τους εκφράζουν την υποστήριξή τους στην Εκκλησία, και τάσσονται υπέρ της διατήρησης...
13 Ιουλίου, 2020 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2020 - 8:57

Μαυροβούνιο: Ο στρατός στηρίζει την Εκκλησία

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Ο στρατός στηρίζει την Εκκλησία

Παρά τις απειλές, τον εκφοβισμό και τις διώξεις αυξάνει ο κατάλογος των ανθρώπων των ενόπλων δυνάμεων του Μαυροβουνίου, που εκφράζουν ανοικτά πλέον την υποστήριξή τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία.
Περισσότερα από 180 άτομα από τις ένοπλες δυνάμεις, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι, με επιστολή τους εκφράζουν την υποστήριξή τους στην Εκκλησία, και τάσσονται υπέρ της διατήρησης της περιουσίας και των ιστορικών δικαιωμάτων στην επικράτεια του Μαυροβουνίου

“Εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξή μας προς τη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο για τη διατήρηση της ιστορικής συνέχειας, των κυριαρχικών δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και της ακεραιότητας του κλήρου, και καταδικάζουμε κάθε μορφή διακρίσεων, επιλεκτική εφαρμογή του νόμου και διώξεις” αναφέρουν μεταξύ άλλων στην επιστολή τους επισημαίνοντας ότι δεν θα παραδώσουν τα ιερά του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων