10/06/2020 10/06/2020 Επιστρέφουν στους δρόμους οι πιστοί στο Μαυροβούνιο, καθώς από την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας για τις διώξεις που υφίσταται η Ορθοδοξία στη χώρα αυτή. Μιλώντας στο Sputnik ο π. Γκόγικο Πέροβιτς υπογράμμισε ότι οι πορείες που εξαγγέλθηκαν από τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, θα οργανωθούν σύμφωνα...
10 Ιουνίου, 2020 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 8:21

Μαυροβούνιο: Οι πιστοί επιστρέφουν στους δρόμους

Διαδώστε:
Μαυροβούνιο: Οι πιστοί επιστρέφουν στους δρόμους

Επιστρέφουν στους δρόμους οι πιστοί στο Μαυροβούνιο, καθώς από την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου ξεκινούν και πάλι οι ειρηνικές πορείες διαμαρτυρίας για τις διώξεις που υφίσταται η Ορθοδοξία στη χώρα αυτή.

Μιλώντας στο Sputnik ο π. Γκόγικο Πέροβιτς υπογράμμισε ότι οι πορείες που εξαγγέλθηκαν από τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιο, θα οργανωθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, όπως έγινε κατά την προχθεσινή ειρηνική πολιτική διαμαρτυρία στην Ποντγκόριτσα ή στον εορτασμό της Ημέρας της Ανεξαρτησίας πριν από περίπου δέκα ημέρες.


“Οι πορείες μας θα είναι ειρηνικές και δεν πρόκειται να παραβιάσουμε τα μέτρα” υπογράμμισε προσθέτοντας ότι πλέον υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι για να κατέβει ο κόσμος στους δρόμους.
“Δεν υπάρχει καμία πρόοδος όχι μόνο όσον αφορά την αλλαγή του νόμου για την ελευθερία της θρησκείας, αλλά και όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις” υπογράμμισε, αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχουν προκύψει κι άλλα ζητήματα για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων