09/07/2020 09/07/2020 Στο πλευρό της Εκκλησίας στέκονται πάνω από 2.339 εκπαιδευτικοί και 130 νοσοκόμες στο Μαυροβούνιο Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η υποστήριξη προς την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο στον αγώνα τον οποίο δίνει απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον νόμο περί θρησκευτικών ελευθεριών στη χώρα που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Τις προηγούμενες ημέρες Ιατροί,...
09 Ιουλίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 17:42

Στήριξη στην Εκκλησία από εκπαιδευτικούς και νοσοκόμες

Διαδώστε:
Στήριξη στην Εκκλησία από εκπαιδευτικούς και νοσοκόμες

Στο πλευρό της Εκκλησίας στέκονται πάνω από 2.339 εκπαιδευτικοί και 130 νοσοκόμες στο Μαυροβούνιο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η υποστήριξη προς την Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο στον αγώνα τον οποίο δίνει απέναντι στις προθέσεις της κυβέρνησης να εφαρμόσει τον νόμο περί θρησκευτικών ελευθεριών στη χώρα που ψηφίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τις προηγούμενες ημέρες Ιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, συνταξιούχοι, μηχανικοί, φοιτητές ακόμη και ποδοσφαιριστές εξέφρασαν τη στήριξή τους μέσα από τη συλλογή υπογραφών. Ο αριθμός των υπογραφών πάντως που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής εκπαιδευτικοί από τη χώρα έχει ξεπεράσει τις 2. 339, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Μαυροβουνίου.

Παράλληλα, 130 αδελφές νοσοκόμες και τεχνικοί που εργάζονται σε νοσοκομεία της χώρας εξέφρασαν και αυτοί τη στήριξή τους προς την Ορθόδοξη Εκκλησία. “Καταδικάζουμε έντονα κάθε ενέργεια βίας και διακρίσεων ενάντια στην Εκκλησία και απαιτούμε από την κυβέρνηση να σταματήσει τις διώξεις έναντι των κληρικών”, τονίζουν στην ανακοίνωση τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων