07/04/2021 07/04/2021 Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου είχε τη Δευτέρα 5 Απριλίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Ο Μακαριώτατος μετά το θερμό καλωσόρισμα που επεφύλαξε στον κ. Χριστοδουλίδη, ο οποίος βρέθηκε στη πρωτεύουσα την Σερβίας στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας-Κύπρου, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που έχουν οι δύο λαοί. Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του...
07 Απριλίου, 2021 - 19:19
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 19:27

Με αναφορές την ειρήνη στα Βαλκάνια η συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας-Νίκου Χριστοδουλίδη

Διαδώστε:
Με αναφορές την ειρήνη στα Βαλκάνια η συνάντηση Πατριάρχη Σερβίας-Νίκου Χριστοδουλίδη

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου είχε τη Δευτέρα 5 Απριλίου ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Ο Μακαριώτατος μετά το θερμό καλωσόρισμα που επεφύλαξε στον κ. Χριστοδουλίδη, ο οποίος βρέθηκε στη πρωτεύουσα την Σερβίας στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας-Κύπρου, αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που έχουν οι δύο λαοί.

Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του τόσο προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο όσο και προς τον ευσεβή λαό της Μεγαλονήσου.

Από τη πλευρά του ο κ. Χριστοδουλίδης, αφού ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή, τον συνεχάρη για την εκλογή του στο θρόνο του Πατριαρχείου της Σερβίας και ευχήθηκε, η ειρήνη να κυριαρχεί πάντα στα Βαλκάνια και στον ευρύτερο χώρο της Μεσογείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ν. Δένδιας: «Το Βελιγράδι είναι μια πόλη συνδεδεμένη με την ελληνική ιστορία» – Η συνάντηση με τον Πατριάρχη Σερβίας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων