14/01/2020 14/01/2020 Με Δοξολογία, μπροστά από τον ναό του Αγίου Σάββα, υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Βελιγράδι. Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ενώ συμμετείχαν  κληρικοί της σερβικής πρωτεύουσας. Μεγάλη υπήρξε και η συμμετοχή των πιστών, οι οποίοι με την αλλαγή του χρόνου προέβησαν στο άναμμα βεγγαλικών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. “Προσευχόμαστε σήμερα, με...
14 Ιανουαρίου, 2020 - 19:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2020 - 19:31

Με προσευχή υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Με προσευχή υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟ)

Με Δοξολογία, μπροστά από τον ναό του Αγίου Σάββα, υποδέχτηκαν το νέο έτος στο Βελιγράδι.

Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ενώ συμμετείχαν  κληρικοί της σερβικής πρωτεύουσας. Μεγάλη υπήρξε και η συμμετοχή των πιστών, οι οποίοι με την αλλαγή του χρόνου προέβησαν στο άναμμα βεγγαλικών, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

“Προσευχόμαστε σήμερα, με την αρχή του νέου έτους, για την ειρήνευση στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι πιστοί στο Μαυροβούνιο, στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια και σε όλες τις δοκιμαζόμενες σερβικές περιοχές”, τόνισε ο Πατριάρχης κ.κ. Ειρηναίος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων