21/01/2022 21/01/2022 Την Ιερά Μονή Όστρογκ επισκέφτηκε ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου Βασιλείου του Θαυματουργού του Όστρογκ. Επίσης, συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο και με την αδελφότητα του μοναστηριού. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Μετά την επίσκεψη στην Ιερά Μονή, ο διάσημος αθλητής συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο για τα...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 23:46

Με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου συνομίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου συνομίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Την Ιερά Μονή Όστρογκ επισκέφτηκε ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος προσκύνησε τα λείψανα του Αγίου Βασιλείου του Θαυματουργού του Όστρογκ. Επίσης, συνομίλησε με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιο και με την αδελφότητα του μοναστηριού.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Μετά την επίσκεψη στην Ιερά Μονή, ο διάσημος αθλητής συνομίλησε με τον Σεβασμιώτατο για τα τελευταία γεγονότα και τις δυσκολίες που βίωσε τον τελευταίο μήνα. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Νόβακ να επιστρέψει στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό και να αρχίσει ξανά να ασχολείται με αυτό που δόξασε όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά τον λαό του και τη χώρα του.

Σε ένδειξη ανάμνησης αυτής της επίσκεψης, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας δώρισε στον Νόβακ την εικόνα του Αγίου Βασιλείου του Όστρογκ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων