14/02/2020 14/02/2020 Συνάντηση, για το φλέγον ζήτημα του νόμου περί θρησκευτικών ελευθεριών και κοινοτήτων, που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου τον περασμένο Δεκέμβριο, θα έχουν σήμερα, ο Πρωθυπουργός της χώρας Ντούσκο Μάρκοβιτς και ο επικεφαλής του Επισκοπικού Συμβουλίου Μαυροβουνίου, Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος.  Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ενώ...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 21:28

Με τον Ντ. Μάρκοβιτς θα συναντηθεί ο Μητρ. Αμφιλόχιος

Διαδώστε:
Με τον Ντ. Μάρκοβιτς θα συναντηθεί ο Μητρ. Αμφιλόχιος

Συνάντηση, για το φλέγον ζήτημα του νόμου περί θρησκευτικών ελευθεριών και κοινοτήτων, που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο του Μαυροβουνίου τον περασμένο Δεκέμβριο, θα έχουν σήμερα, ο Πρωθυπουργός της χώρας Ντούσκο Μάρκοβιτς και ο επικεφαλής του Επισκοπικού Συμβουλίου Μαυροβουνίου, Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος. 

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση με την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος είχε τονίσει πως η πλευρά της Εκκλησίας θα είναι πάντα ανοικτή να συζητήσει το πρόβλημα με την πολιτεία.

Το συγκεκριμένο ζήτημα φαίνεται να μονοπωλεί τους τελευταίους μήνες την κοινωνία του Μαυροβουνίου, καθώς δεκάδες χιλιάδες πιστοί και οι άλλοι πολίτες έχουν βγει στους δρόμους των πόλεων προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους στο νόμο αυτό.

Στη συνάντηση θα παραβρεθούν πέραν του, Πρωθυπουργού και του Μητροπολίτη, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και μέλη του Επισκοπικού Συμβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων