04/09/2019 04/09/2019 Πραγματοποιείται και φέτος από το Κολέγιο Τεχνών και Συντήρησης του Πατριαρχείου της Σερβίας το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση ενδιαφέροντος, το φετινός πρόγραμμα αφορά σε 14 σπουδαστές, επτά για το διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών Εκκλησιαστικών Τεχνών και 7 στο διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών για την...
04 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:32

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Μεταπτυχιακό πρόγραμμα από το Πατρ. Σερβίας

Πραγματοποιείται και φέτος από το Κολέγιο Τεχνών και Συντήρησης του Πατριαρχείου της Σερβίας το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με τις ευλογίες του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Ειρηναίου.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση ενδιαφέροντος, το φετινός πρόγραμμα αφορά σε 14 σπουδαστές, επτά για το διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών Εκκλησιαστικών Τεχνών και 7 στο διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών για την Αποκατάσταση και Συντήρηση.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 18 Οκτωβρίου 2019

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων