23/09/2021 30/09/2021 Μήνυμα ειρήνης και αδελφικής συνύπαρξης εστάλη από τη Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρόεδρού της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και του Σέρβου μέλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Βοσνίας Μίλοραντ Ντόντικ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Τους δύο ηγέτες υποδέχθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ο Επίσκοπος Βούδας κ. Λουκιανός (Πατριαρχείο Σερβίας) ο οποίος...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 9:38

Μήνυμα αδελφικής συνύπαρξης εστάλη από τη Βουδαπέστη

Διαδώστε:
Μήνυμα αδελφικής συνύπαρξης εστάλη από τη Βουδαπέστη

Μήνυμα ειρήνης και αδελφικής συνύπαρξης εστάλη από τη Βουδαπέστη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Πρόεδρού της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και του Σέρβου μέλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας της Βοσνίας Μίλοραντ Ντόντικ στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τους δύο ηγέτες υποδέχθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ο Επίσκοπος Βούδας κ. Λουκιανός (Πατριαρχείο Σερβίας) ο οποίος εν ονόματι του κλήρου και του λαού του καλωσόρισε στην Ουγγαρία. “Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο όμορφο πράγμα όταν ζούμε όλοι αδελφωμένοι”, υπογράμμισε ο Πανιερώτατος στον χαιρετισμό του και πρόσθεσε ότι και οι δύο συμβάλουν με τις ενέργειες τους στην ενίσχυση της φιλίας του σερβικού με τον ουγγρικό λαό.

Ο Πρόεδρος Βούτσιτς και ο κ. Ντόντικ ευχαρίστησαν τον Επίσκοπο κ. Λουκιανό για την υποδοχή και προσευχήθηκαν για τον σερβικό λαό και ιδιαίτερα για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, για τις ημέρες των μεγάλων πειρασμών όπως ανέφεραν.

Ο Πρόεδρος Βούτσιτς συμμετέχει στη τέταρτη δημογραφική σύνοδο κορυφής στη Βουδαπέστη ενώ θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν και τους πρωθυπουργούς της Σλοβενίας και της Τσεχίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων