19/09/2020 19/09/2020 Μήνυμα στα παιδιά του Μαυροβουνίου έστειλε ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, με το οποίο τους καλεί να φέρουν τη χαρά, την ευτυχία, το χαμόγελο και τη φροντίδα που έχουν τώρα σε όλη τους τη ζωή και να επιστρέφουν πάντα στις πιο σημαντικές αξίες της ζωής – αγάπη, ειρήνη, γαλήνη, αρμονία και συμπόνια. Το μήνυμά του...
19 Σεπτεμβρίου, 2020 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2020 - 9:20

Μήνυμα Τζόκοβιτς στα παιδιά του Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Μήνυμα Τζόκοβιτς στα παιδιά του Μαυροβουνίου

Μήνυμα στα παιδιά του Μαυροβουνίου έστειλε ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, με το οποίο τους καλεί να φέρουν τη χαρά, την ευτυχία, το χαμόγελο και τη φροντίδα που έχουν τώρα σε όλη τους τη ζωή και να επιστρέφουν πάντα στις πιο σημαντικές αξίες της ζωής – αγάπη, ειρήνη, γαλήνη, αρμονία και συμπόνια.

Το μήνυμά του απευθύνεται στο 21ο Παιδικό Συνέδριο, το οποίο παραδοσιακά διοργανώνεται στο Τσέτινιε στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς.

Ο Τζόκοβιτς κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει παρά τους περιορισμούς που έχει επιβάλει η πανδημία και τη στήριξη που παρέχει στη νέα γενιά.

“Προσπαθείτε να ζήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσφέρετε στον εαυτό σας την καλύτερη δυνατή ζωή και αρμονία. Και αυτό θα το επιτύχετε μόνο στο βαθμό που θέλετε, εάν φροντίζετε τους άλλους. Θα ήθελα επίσης να σας πω να είστε γενναίοι και θαρραλέοι, παρά το γεγονός ότι πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας εάν είστε διαφορετικοί και πρέπει να είστε διαφορετικοί και να προσπαθείτε να είστε η καλύτερη και πιο πρωτότυπη έκδοση του εαυτού σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να εκπληρώσετε την αποστολή της ζωής σας, γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί με τον δικό μας τρόπο” τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής απευθυνόμενος στα παιδιά.

Φωτογραφία αρχείου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων