22/05/2020 22/05/2020 Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιος: Ελπίδα μας  η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου να συνέλθει από τον ιό του αθεϊσμού  Τη μνήμη του Αγίου Ιωάννης του Θεολόγου τίμησαν, χθες, στο Μαυροβούνιο, με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο να ιερουργεί στον προς τιμήν του Αγίου ναό στο Πόπρντε. Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και...
22 Μαΐου, 2020 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 16:37

“Ελπίδα μας η κυβέρνηση να συνέλθει από τον ιό του αθεϊσμού”

Διαδώστε:
“Ελπίδα μας η κυβέρνηση να συνέλθει από τον ιό του αθεϊσμού”

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλόχιος: Ελπίδα μας  η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου να συνέλθει από τον ιό του αθεϊσμού 

Τη μνήμη του Αγίου Ιωάννης του Θεολόγου τίμησαν, χθες, στο Μαυροβούνιο, με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο να ιερουργεί στον προς τιμήν του Αγίου ναό στο Πόπρντε.

Στο κήρυγμά του ο Μητροπολίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Μαυροβούνιο το τελευταίο διάστημα, χαρακτηρίζοντας ως μεγάλη αστοχία τις ενέργειες της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου να δημιουργήσει μια κρατική εκκλησία.

“Η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου απαιτεί ένα δρόμο που είναι απελπιστικός, καθώς απομακρύνεται με τις ενέργειες που επιδιώκει από την πραγματική Εκκλησία του Χριστού. Η αληθινή πίστη καταστρέφεται μέσω της προσπάθειάς τους να δημιουργήσουν τη δική τους αυτοκέφαλη εκκλησία. Εύχομαι ο Θεός να δώσει αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία του Μαυροβουνίου, να μην οδηγήσουν το Μαυροβούνιο στον φόβο και την καταστροφή” τόνισε.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ελπίδα πως “η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου θα συνέλθει από τον χειρότερο ιό που μαστίζει τη χώρα, αυτόν του αθεϊσμού”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων