16/03/2020 16/03/2020 «Η Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ και 2000 χρόνια μάχεται εναντίον όλων των ιών που παράγουν αμαρτία, και θάνατο» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Sputnik: “Ακόμα και σήμερα, έχουμε δύο ιούς στο Μαυροβούνιο. Μέχρι στιγμής, είχαμε μόνο έναν: Την άδικο νόμο της κυβέρνησης που πλήττει το Μαυροβούνιο. Τώρα έχουμε...
16 Μαρτίου, 2020 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 12:05

Μητρ. Αμφιλόχιος: “Πολεμούμε δύο ιούς”

Διαδώστε:
Μητρ. Αμφιλόχιος: “Πολεμούμε δύο ιούς”

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία εδώ και 2000 χρόνια μάχεται εναντίον όλων των ιών που παράγουν αμαρτία, και θάνατο» δήλωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Sputnik:
“Ακόμα και σήμερα, έχουμε δύο ιούς στο Μαυροβούνιο. Μέχρι στιγμής, είχαμε μόνο έναν: Την άδικο νόμο της κυβέρνησης που πλήττει το Μαυροβούνιο. Τώρα έχουμε και τον κορωνοϊό. Εμείς, ως η Εκκλησία, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού ” υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι εκτός από τα μέτρα που λαμβάνονται και που συστήνουν οι επιστημονικές αρχές, “το θυμίαμα και η προσευχή ήταν πάντα ένας τρόπος καταπολέμησης όλων των ιών στην ανθρώπινη κοινωνία”
Αναφερόμενος στον νόμο αναφορικά με τις θρησκευτικές κοινότητες εξέφρασε την ελπίδα ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση, που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, θα φέρει αποτελέσματα. Πρόσθεσε επίσης ότι “έφτασε η ώρα να σταματήσουν οι διωγμοί της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μαυροβούνιο”, χαρακτηρίζοντας τον νόμο “βλάσφημο”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων