25/03/2022 25/03/2022 Τη μνήμη των θυμάτων των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών που έπληξαν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας το 1999 τίμησαν στην Επισκοπή Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης, 23 χρόνια ακριβώς μετά την έναρξη των επιθέσεων. Χθες ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Δημήτριος προσευχήθηκε για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων στο ναό του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Μόσταρ. «Σήμερα...
25 Μαρτίου, 2022 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 14:22

ΜΟΣΤΑΡ: Προσευχήθηκαν για όλα τα αθώα θύματα των βομβαρδισμών

Διαδώστε:
ΜΟΣΤΑΡ: Προσευχήθηκαν για όλα τα αθώα θύματα των βομβαρδισμών

Τη μνήμη των θυμάτων των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών που έπληξαν την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας το 1999 τίμησαν στην Επισκοπή Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης, 23 χρόνια ακριβώς μετά την έναρξη των επιθέσεων.

Χθες ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Δημήτριος προσευχήθηκε για την ανάπαυση των ψυχών των αθώων θυμάτων στο ναό του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Μόσταρ.

«Σήμερα τελέσαμε το μνημόσυνο και θυμόμαστε όλους όσους σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ το 1999, αλλά και το 1995. Προσευχηθήκαμε επίσης για όλα τα αθώα θύματα, ανεξάρτητα από το έθνος και τη θρησκεία που ανήκουν, γιατί αυτό μας διδάσκει η πίστη μας και η Εκκλησία», τόνισε μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης ο Επίσκοπος κ. Δημήτριος.

Μνημόσυνα για την ανάπαυση των ψυχών των θυμάτων τελέστηκαν και σε άλλες πόλεις της Επισκοπής Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης όπως το Τρέμπινιε και το Πρεπιλόβτσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κάλεσμα για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση από το Κράλιεβο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων