19/05/2021 19/05/2021 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου του Πατριαρχείου Σερβίας προς τους πιστούς όπου τονίζει ότι πρέπει να εορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού με ειρήνη και αδελφική αγάπη. Αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων “Καλούμε τους πιστούς Χριστιανούς καθώς και όλους τους καλούς ανθρώπους στην Εκκλησία όπου θα πραγματοποιήσουμε κάθε τελετή είτε Εκκλησιαστική είτε πολιτιστική για να...
19 Μαΐου, 2021 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2021 - 16:41

“Να εορτάζουμε την Ανάσταση με ειρήνη και αδελφική αγάπη”

Διαδώστε:
“Να εορτάζουμε την Ανάσταση με ειρήνη και αδελφική αγάπη”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου του Πατριαρχείου Σερβίας προς τους πιστούς όπου τονίζει ότι πρέπει να εορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού με ειρήνη και αδελφική αγάπη.

Αναφέρει η ανακοίνωση μεταξύ άλλων “Καλούμε τους πιστούς Χριστιανούς καθώς και όλους τους καλούς ανθρώπους στην Εκκλησία όπου θα πραγματοποιήσουμε κάθε τελετή είτε Εκκλησιαστική είτε πολιτιστική για να τιμήσουμε την Ανάσταση με ειρήνη και αδελφική αγάπη.

Η επιμονή σε διάφορες προκλήσεις προσβάλουν τους αντιφρονούντες και δεν μας βοηθούν στην πίστη μας. Δεν θα ανταποκριθούμε σε πιθανές προκλήσεις και σε απερίσκεπτες προσβολές.

Φυσικά, αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να εντείνουν την προσοχή τους στη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ειρήνης και ότι όσοι διαπράττουν περιστατικά υπό το πρόσχημα των εορτασμών, ανεξάρτητα από την προέλευσή τους, θα τιμωρούνται εγκαίρως και δίκαια” καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων