03/04/2021 03/04/2021 Στη στενή σχέση που συνδέει Σέρβους και Αρμενίου μέσα από την σταυρική τους πορεία μέσα στο διάβα του ιστορικού χρόνου αναφέρθηκε κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας στο Βελιγράδι, Άσοτ Χουακιμιάν, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Στη εγκάρδια συνομιλία που είχαν οι δύο πλευρές ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στη διαχρονική φιλία μεταξύ...
03 Απριλίου, 2021 - 10:57

Σερβίας Πορφύριος “Να επιστρέψει η ειρήνη στο Νότιο Καύκασο”

Διαδώστε:
Σερβίας Πορφύριος “Να επιστρέψει η ειρήνη στο Νότιο Καύκασο”

Στη στενή σχέση που συνδέει Σέρβους και Αρμενίου μέσα από την σταυρική τους πορεία μέσα στο διάβα του ιστορικού χρόνου αναφέρθηκε κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας στο Βελιγράδι, Άσοτ Χουακιμιάν, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Στη εγκάρδια συνομιλία που είχαν οι δύο πλευρές ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στη διαχρονική φιλία μεταξύ των δύο λαών. Επίσης, τόνισε προς τον Αρμένιο διπλωμάτη πως θα εντείνει τις προσευχές του προς τον Θεό για ειρήνη στις περιοχές του Νοτίου Καυκάσου που τόσο δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα.

Από τη πλευρά του ο κ. Χουακιμιάν συνεχάρη τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Σερβίας για την εκλογή του και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη στον αρμενικό λαό ο οποίος δοκιμάζεται σκληρά τους τελευταίους μήνες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων