20/04/2021 20/04/2021 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου κ. Ιωαννίκιος υποδέχτηκε στην Επισκοπική Κατοικία τον Δήμαρχο Μπέρανε, κ.  Tihomir Bogavac. Ο Επίσκοπος συζήτησε με τον Δήμαρχο τα θέματα της επικαιρότητας και τις εντάσεις που δημιουργούνται στην πόλη ενώ έκαναν έκκληση στους πολίτες να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν στην αρμονική ζωή της πόλης....
20 Απριλίου, 2021 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 16:01

“Να μην δημιουργηθεί ένα περιβάλλον διαμάχης”

Διαδώστε:
“Να μην δημιουργηθεί ένα περιβάλλον διαμάχης”

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς και τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαυροβουνίου κ. Ιωαννίκιος υποδέχτηκε στην Επισκοπική Κατοικία τον Δήμαρχο Μπέρανε, κ.  Tihomir Bogavac.

Ο Επίσκοπος συζήτησε με τον Δήμαρχο τα θέματα της επικαιρότητας και τις εντάσεις που δημιουργούνται στην πόλη ενώ έκαναν έκκληση στους πολίτες να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν στην αρμονική ζωή της πόλης. Η ανακοίνωση τονίζει: “Τέτοια γεγονότα δεν θα επιτρέψουμε να διαταράξουν την αρμονία. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον διαμάχης, μισαλλοδοξίας και διαταραχή της συνύπαρξης”.

Ο Πανιερώτατος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία με τον Δήμο Μπέρανε θα συνεχιστεί και στο μέλλον ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων