01/12/2020 01/12/2020 Σε έναν από τους παλαιότερους Ιερούς Ναούς στον Κόλπο του Κότορ, τον Άγιο Γεώργιο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης.  Στον Ιερό Ναό αντικαταστάθηκε η οροφή και μέρος των τοίχων ενώ ταυτόχρονα ηλεκτροδοτήθηκε. Όλα τα χρήματα που χρειάστηκαν για να την ανακαίνιση προήλθαν αποκλειστικά από δωρεές και κυρίως ναυτικών και ντόπιων. Ο Κόλπος του Κότορ, επίσης γνωστός...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 11:45

Ναυτικοί ανακαίνισαν τον ιστορικό Άγιο Γεώργιο στον Κόλπο του Κότορ

Διαδώστε:
Ναυτικοί ανακαίνισαν τον ιστορικό Άγιο Γεώργιο στον Κόλπο του Κότορ

Σε έναν από τους παλαιότερους Ιερούς Ναούς στον Κόλπο του Κότορ, τον Άγιο Γεώργιο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης. 

Στον Ιερό Ναό αντικαταστάθηκε η οροφή και μέρος των τοίχων ενώ ταυτόχρονα ηλεκτροδοτήθηκε. Όλα τα χρήματα που χρειάστηκαν για να την ανακαίνιση προήλθαν αποκλειστικά από δωρεές και κυρίως ναυτικών και ντόπιων.

Ο Κόλπος του Κότορ, επίσης γνωστός ως Μπόκα, είναι ένας κόλπος της Αδριατικής Θάλασσας στο νοτιοδυτικό Μαυροβούνιο και μια γεωγραφική περιοχή συγκεντρωμένη γύρω από τον κόλπο.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον ιστορικό Ιερό Ναό  που είναι τοποθετημένος πάνω σε ένα βράχο και που δημοσίευσε η Ιερά Μητρόπολη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων