09/03/2021 09/03/2021 Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα ΜΜΕ και τον θέλουν να νοσεί σοβαρά με τον νέο κορωνοϊό, ο Πατριάρχης Σερβίας σε νέα του λιτή ανακοίνωση επαναλαμβάνει ότι είναι υγιής και παρά την προσωρινή απομόνωση στην οποία βρίσκεται, ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του. Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ευχαριστεί “πατρικά” όλους...
09 Μαρτίου, 2021 - 8:21

Νέα διάψευση για την υγεία του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Νέα διάψευση για την υγεία του Πατριάρχη Σερβίας

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες που κυκλοφορούν σε διάφορα ΜΜΕ και τον θέλουν να νοσεί σοβαρά με τον νέο κορωνοϊό, ο Πατριάρχης Σερβίας σε νέα του λιτή ανακοίνωση επαναλαμβάνει ότι είναι υγιής και παρά την προσωρινή απομόνωση στην οποία βρίσκεται, ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του.

Ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος ευχαριστεί “πατρικά” όλους για το ενδιαφέρον τους,  και τους “ενημερώνει με αγάπη” ότι, εκπληρώνει όλες τις πατριαρχικές του υποχρεώσεις, τηρώντας παράλληλα τις οδηγίες και τους περιορισμούς που του έχουν συστήσει οι γιατροί.
Στις 7 Μαρτίου, ο Μακαριώτατος  χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της πατριαρχικής κατοικίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έχει τεθεί σε προληπτικό αυτοπεριορισμό, μετά από τις συστάσεις των ιατρών, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid 19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων