29/09/2022 29/09/2022 Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριου και του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, μια ομάδα νέων από την Σερβία συμμετείχε στην ανταλλαγή νέων υπό την αιγίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας νέων ERASMUS +. Ως εκδήλωση μακροχρόνιας φιλίας και γόνιμης συνεργασίας με την Εκκλησία της Ελλάδος, η Φιλανθρωπική Οργάνωση της εν Σερβίας...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 12:03

Νέοι από την Σερβία επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο πλαίσιο του ERASMUS +

Διαδώστε:
Νέοι από την Σερβία επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο πλαίσιο του ERASMUS +

Με την ευλογία του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριου και του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, μια ομάδα νέων από την Σερβία συμμετείχε στην ανταλλαγή νέων υπό την αιγίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος κινητικότητας νέων ERASMUS +.

Ως εκδήλωση μακροχρόνιας φιλίας και γόνιμης συνεργασίας με την Εκκλησία της Ελλάδος, η Φιλανθρωπική Οργάνωση της εν Σερβίας Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με το Γραφείο Νεότητας «Άγιος Φώτιος» από την Κατερίνη, διοργάνωσαν την ανταλλαγή νέων με τον τίτλο «Άνοιγμα του Ορίζοντα».

Στόχος του προγράμματος είναι η διατήρηση και η προαγωγή της παραδοσιακής χειροτεχνίας στην ψηφιακή εποχή, στο πνεύμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφία: slovoljubve

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων