15/11/2022 15/11/2022 Τοι “Βραβείο “Ειρήνης” της οργάνωσης Nadja Raula της Νις θα παραλάβει σήμερα ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος.  Πρόκειται για μία συμβολική διάκριση της Οργάνωσης, η οποία ιδρύθηκε το 2011, σε πρόσωπα τα οποία με τον λόγο και το έργο τους γίνονται υπέρμαχη του πολύτιμου αυτού αγαθού το οποίο οι εντάσεις και οι πόλεμοι συχνά τορπιλίζουν....
15 Νοεμβρίου, 2022 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 9:28

Νέοι από τη Νις απονέμουν το “Βραβείο Ειρήνης” στον Πατριάρχη Σερβίας Πορφύριο

Διαδώστε:
Νέοι από τη Νις απονέμουν το “Βραβείο Ειρήνης” στον Πατριάρχη Σερβίας Πορφύριο

Τοι “Βραβείο “Ειρήνης” της οργάνωσης Nadja Raula της Νις θα παραλάβει σήμερα ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος. 

Πρόκειται για μία συμβολική διάκριση της Οργάνωσης, η οποία ιδρύθηκε το 2011, σε πρόσωπα τα οποία με τον λόγο και το έργο τους γίνονται υπέρμαχη του πολύτιμου αυτού αγαθού το οποίο οι εντάσεις και οι πόλεμοι συχνά τορπιλίζουν.

Το διοικητικό συμβούλιο της Οργάνωσης αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το “Βραβείο Ειρήνης” στον Μακαριώτατο, ο οποίος προτάθηκε από τους μαθητές του Γυμνασίου και του Δημοτικού Σχολείου Radoje Domanović της Νις και μια ομάδα φοιτητών από διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου της πόλης.

Στην αιτιολογία της απόφασης αυτής τόνισαν ότι το έργο του Πατριάρχη καταπλήσσει, εμπνέει, παρακινεί και τους κάνει περήφανους, ιδιαίτερα στον τομέα του φιλανθρωπικού του έργου και του ανοιχτού χαρακτήρα της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας προς τους νέους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων