10/11/2023 10/11/2023 Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επισκέφθηκε χθες το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στα φαράγγια του ποταμού Jerma, κοντά στο χωριό Poganovo, δήμος Dimitrovgrad, στη Σερβία. Σημειώνεται ότι ο κ. Βούτσιτς, προέβη στη διάλυση του κοινοβουλίου και όρισε επίσημα βουλευτικές εκλογές για τις 17 Δεκεμβρίου. «Ζούμε σε μια εποχή κατά την...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 15:49

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς επισκέφθηκε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Poganovo

Διαδώστε:
Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς επισκέφθηκε το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Poganovo

Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, επισκέφθηκε χθες το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που βρίσκεται στα φαράγγια του ποταμού Jerma, κοντά στο χωριό Poganovo, δήμος Dimitrovgrad, στη Σερβία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βούτσιτς, προέβη στη διάλυση του κοινοβουλίου και όρισε επίσημα βουλευτικές εκλογές για τις 17 Δεκεμβρίου.

«Ζούμε σε μια εποχή κατά την οποία είναι απαραίτητο για όλους μας να είμαστε ενωμένοι στον αγώνα για τα ζωτικά συμφέροντα της Σερβίας, κατά την οποία θα δεχθούμε πολλές πιέσεις, τόσο λόγω της θέσης μας για το Κοσσυφοπέδιο, όσο και λόγω άλλων περιφερειακών και παγκόσμιων ζητημάτων», είχε δηλώσει μετά την υπογραφή του διατάγματος, σύμφωνα με το Reuters.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων