12/03/2021 12/03/2021 Τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Βελιγράδι, κ. Άντονι Γκότφρϋ, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του.  Ο Αμερικανός διπλωμάτης ευχήθηκε στον Μακαριώτατο υγεία και δύναμη για το πνευματικό έργο το οποίο αναλαμβάνει ευχαριστώντας τον παράλληλα για την υποδοχή. Από τη πλευρά του ο Προκαθήμενος της Σερβικής...
12 Μαρτίου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 17:49

Ο Αμερικανός Πρέσβης στον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Αμερικανός Πρέσβης στον Πατριάρχη Σερβίας

Τον Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο επισκέφθηκε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Βελιγράδι, κ. Άντονι Γκότφρϋ, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του. 

Ο Αμερικανός διπλωμάτης ευχήθηκε στον Μακαριώτατο υγεία και δύναμη για το πνευματικό έργο το οποίο αναλαμβάνει ευχαριστώντας τον παράλληλα για την υποδοχή.

Από τη πλευρά του ο Προκαθήμενος της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας τόνισε πως προσβλέπει στη καλή συνεργασία με τον κ. Γκότφραϋ για την βελτίωση και ενίσχυση των Σέρβο-Αμερικανικών σχέσεων.

Τις τελευτές ημέρες ο Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος πραγματοποιεί διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματούχους τόσο της Σερβίας όσο και διπλωμάτες ξένων χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η αντίσταση των Μαυροβουνίων ήταν αγώνας για την Ορθόδοξία»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων