01/10/2019 01/10/2019 Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Νύσσης, του Πατριαρχείου Σερβίας, κ. Αρσενίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση νεοεκλεγέντος Στρατιωτικού Επισκόπου με στρατιωτικούς ιερείς των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Επίσκοπος Αρσένιος απευθυνόμενος προς τους κληρικούς, αναφέρθηκε στην αποστολή και το έργο των στρατιωτικών ιερέων και την ανάγκη να προσεύχονται ο ένας για τον άλλον. Υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης στρατιωτικών...
01 Οκτωβρίου, 2019 - 13:52

Ο Επίσκοπος Αρσένιος συναντά τους στρατιωτικούς ιερείς

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αρσένιος συναντά τους στρατιωτικούς ιερείς

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Νύσσης, του Πατριαρχείου Σερβίας, κ. Αρσενίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση νεοεκλεγέντος Στρατιωτικού Επισκόπου με στρατιωτικούς ιερείς των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Επίσκοπος Αρσένιος απευθυνόμενος προς τους κληρικούς, αναφέρθηκε στην αποστολή και το έργο των στρατιωτικών ιερέων και την ανάγκη να προσεύχονται ο ένας για τον άλλον.

Υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης στρατιωτικών ιερέων, “για να φωτίζουν κάθε βασανισμένη ψυχή που έχει ανάγκη από τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού, ιδιαίτερα τα μέλη του σερβικού στρατού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων