10/07/2022 10/07/2022 Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ναϊσού κ. Αρσένιος επισκέφθηκε τον Οίκο Φιλοξενίας Ενηλίκων «Καλός Σαμαρείτης» στο χωριό Kulin, της πόλης Νις. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Ο Πανιερώτατος έκανε αυτοψία στις εργασίες ανακαίνισης σε αυτό το ίδρυμα, συνοδευόμενος από τον ιερέα της ενορίας Čukuravac π. Goran Mitić, τον διευθυντή του Οίκου Φιλοξενίας Ενηλίκων της πόλης Νις π. Siniša Nikitović,...
10 Ιουλίου, 2022 - 11:31

Ο Επίσκοπος Ναϊσού επισκέφθηκε τον Οίκο Φιλοξενίας Ενηλίκων «Καλός Σαμαρείτης»

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ναϊσού επισκέφθηκε τον Οίκο Φιλοξενίας Ενηλίκων «Καλός Σαμαρείτης»

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος Ναϊσού κ. Αρσένιος επισκέφθηκε τον Οίκο Φιλοξενίας Ενηλίκων «Καλός Σαμαρείτης» στο χωριό Kulin, της πόλης Νις.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Πανιερώτατος έκανε αυτοψία στις εργασίες ανακαίνισης σε αυτό το ίδρυμα, συνοδευόμενος από τον ιερέα της ενορίας Čukuravac π. Goran Mitić, τον διευθυντή του Οίκου Φιλοξενίας Ενηλίκων της πόλης Νις π. Siniša Nikitović, και τον διευθυντή του Μουσείου Εκκλησιαστικών Αρχαιοτήτων της Επισκοπής π. Dalibor Midić.

Τον Πανιερώτατο καλωσόρισε ο Διευθυντής της Εστίας κ. Vojkan Stanojević, ο οποίος τον ξενάγησε στο συγκρότημα κτηρίων, και τον ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση και τα σχέδια για τις περαιτέρω εργασίες.

 

Πηγή και φωτογραφίες από eparhijaniska

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων