26/02/2021 26/02/2021 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο απέστειλε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος. “Με εμπιστοσύνη στην πνευματική σας δύναμη, τη μοναστική ανατροφή σας, την υπακοή προς την Εκκλησία, την αφοσίωση στην παράδοση, την αγάπη για τους ανθρώπους και τη σοφία για τον κόσμο” -τονίζεται στην ανακοίνωση- “εμείς από την Μονή...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 9:44

Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Χιλανδαρίου για τον Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Χιλανδαρίου για τον Πατριάρχη Σερβίας

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο απέστειλε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος.

“Με εμπιστοσύνη στην πνευματική σας δύναμη, τη μοναστική ανατροφή σας, την υπακοή προς την Εκκλησία, την αφοσίωση στην παράδοση, την αγάπη για τους ανθρώπους και τη σοφία για τον κόσμο” -τονίζεται στην ανακοίνωση- “εμείς από την Μονή Χιλανδαρίου είμαστε πεπεισμένοι ότι με την καθοδήγησή σας η Σερβική Εκκλησία θα ανθίσει”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων