18/03/2019 18/03/2019 Η Ιερά Μητρόπολη  Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καταδικάζει έντονα την τελευταία τρομοκρατική πράξη που προκάλεσε το θάνατο αθώων ανθρώπων. “Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων και όλους τους πολίτες του Christchurch και τη Νέα Ζηλανδία. Τέτοια τρομερά εγκλήματα, όπως η δολοφονία αθώων ανθρώπων, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Ο καθένας...
18 Μαρτίου, 2019 - 11:21

“Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεύχεται χωρίς φόβο”

Διαδώστε:
“Ο καθένας έχει δικαίωμα να προσεύχεται χωρίς φόβο”

Η Ιερά Μητρόπολη  Αυστραλίας-Νέας Ζηλανδίας της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας καταδικάζει έντονα την τελευταία τρομοκρατική πράξη που προκάλεσε το θάνατο αθώων ανθρώπων.

“Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων των θυμάτων και όλους τους πολίτες του Christchurch και τη Νέα Ζηλανδία. Τέτοια τρομερά εγκλήματα, όπως η δολοφονία αθώων ανθρώπων, δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να προσεύχεται ανενόχλητος και χωρίς φόβο. Προσευχόμαστε για όλες τις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τους αγαπημένους τους, για μια γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση όλων των τραυματιών”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων