11/11/2020 11/11/2020 Στο σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισε στο πηδάλιο της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Αμφιλόχιος αναφέρθηκε ο π. Γκόικο Πέροβιτς, Κοσμήτορας του Θεολογικού Σεμιναρίου του Τσέτνιε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.   “Η Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο υπήρξε ένας σημαντικός παράγοντας για τη συνοχή του λαού μας για αιώνες. Αυτό καθόρισε το γεγονός ότι ένας...
11 Νοεμβρίου, 2020 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2020 - 12:59

“Ο Μητρ. Αμφιλόχιος ενέπνεε εμπιστοσύνη στην Ορθοδοξία”

Διαδώστε:
“Ο Μητρ. Αμφιλόχιος ενέπνεε εμπιστοσύνη στην Ορθοδοξία”

Στο σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισε στο πηδάλιο της Μητροπόλεως Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός Αμφιλόχιος αναφέρθηκε ο π. Γκόικο Πέροβιτς, Κοσμήτορας του Θεολογικού Σεμιναρίου του Τσέτνιε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.  

“Η Ορθόδοξη Εκκλησία στο Μαυροβούνιο υπήρξε ένας σημαντικός παράγοντας για τη συνοχή του λαού μας για αιώνες. Αυτό καθόρισε το γεγονός ότι ένας μητροπολίτης, όποιος κι αν ήταν, είχε σημαντικό κοινωνικό ρόλο. Αυτό έκανε σε όλη του διακονία στη Μητρόπολη και ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος ο οποίος με το έργο που επιτέλεσε όλα αυτά τα χρόνια εκπροσώπησε επάξια το θεσμό του εμπνέοντας εμπιστοσύνη στο λαό του και την Ορθοδοξία γενικότερα”, τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ο π. Γκόικο Πέροβιτς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων