02/09/2020 02/09/2020 Την επίθεση που δέχθηκε η μουσουλμανική κοινότητα στη πόλη Πλιέβλια του Μαυροβουνίου καταδίκασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζοντας την υποψία παράλληλα πως αυτή είχε ως στόχο να διαταράξει τις αρμονικές σχέσεις που υπάρχουν με τους Ορθοδόξους της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα αναφέρθηκε και στην αδράνεια των δικαστικών αρχών οι...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:22

Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος καταδικάζει τις ενέργειες βίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος καταδικάζει τις ενέργειες βίας

Την επίθεση που δέχθηκε η μουσουλμανική κοινότητα στη πόλη Πλιέβλια του Μαυροβουνίου καταδίκασε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζοντας την υποψία παράλληλα πως αυτή είχε ως στόχο να διαταράξει τις αρμονικές σχέσεις που υπάρχουν με τους Ορθοδόξους της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα αναφέρθηκε και στην αδράνεια των δικαστικών αρχών οι οποίες όπως σημειώνει στην επιστολή το προηγούμενο διάστημα έδωσαν εντολή στην αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις ανθρώπων επειδή έγραφαν συνθήματα στους τοίχους ή επειδή συμμετείχαν σε ειρηνικές πορείες.

“Όποια και να είναι τα κίνητρα των δραστών η πράξη αυτή είναι καταδικαστέα και θα πρέπει να τύχει της ανάλογης τιμωρίας”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων