26/11/2022 26/11/2022 Τη Λαϊκή Κουζίνα “Μητέρα Ελισάβετ” στο Τσέτινιε,  μία πόλη του νότιου Μαυροβουνίου, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος. Η Λαϊκή Κουζίνα Κουζίνα ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012, και σε καθημερινή βάση προσφέρει δωρεάν φαγητό σε 150 δικαιούχους. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν υπάλληλοι με επικεφαλής τον διευθυντή της Λαϊκής Κουζίνας κ. Μλάντεν Μπόζοβιτς. Ο...
26 Νοεμβρίου, 2022 - 8:18

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου επισκέφθηκε την Λαϊκή Κουζίνα “Μητέρα Ελισάβετ”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου επισκέφθηκε την Λαϊκή Κουζίνα “Μητέρα Ελισάβετ”

Τη Λαϊκή Κουζίνα “Μητέρα Ελισάβετ” στο Τσέτινιε,  μία πόλη του νότιου Μαυροβουνίου, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος.


Η Λαϊκή Κουζίνα Κουζίνα ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012, και σε καθημερινή βάση προσφέρει δωρεάν φαγητό σε 150 δικαιούχους. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν υπάλληλοι με επικεφαλής τον διευθυντή της Λαϊκής Κουζίνας κ. Μλάντεν Μπόζοβιτς.

Ο κ. Μπόζοβιτς ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το έργο που επιτελεί, και συζήτησε μαζί του τις δυνατότητες βελτίωσης της ποιότητας εργασίας.

Από τη μεριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου ευχήθηκε στον διευθυντή και στους εργαζόμενους να περατώσουν την εργασία τους με επιτυχία και ευλόγησε τις προσπάθειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων