19/03/2019 19/03/2019 Orthodoxia News Agency Με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ κ. Πορφύριος. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Davor Božinović. Ο πρωθυπουργός και ο Μητροπολίτης Πορφύριος εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν το διάλογο για την ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της εκκλησίας. Ο...
19 Μαρτίου, 2019 - 10:19

Ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ στον Κροάτη Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ στον Κροάτη Πρωθυπουργό

Orthodoxia News Agency

Με τον πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Ζάγκρεμπ κ. Πορφύριος. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Davor Božinović.

Ο πρωθυπουργός και ο Μητροπολίτης Πορφύριος εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχίσουν το διάλογο για την ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης και της εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης Πορφύριος υποστήριξε την κοινή δράση για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων για τους πιστούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και της σερβικής εθνικής μειονότητας στην χώρα. Ο πρωθυπουργός Plenković τόνισε ότι η κυβέρνηση της Κροατίας εργάζεται για την ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων όλων των εθνικών μειονοτήτων,

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων