07/10/2020 07/10/2020 O νέος Πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου κ. Άλεξα Μπέτσιτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Αμφιλόχιο. Εκφράστηκε με ικανοποίηση για την καλή κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση, με την ευχή όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουν την υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία covid-19. Θυμίζουμε ότι ο...
07 Οκτωβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2020 - 21:49

Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Ο νέος Πρόεδρος της Βουλής ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

O νέος Πρόεδρος της Βουλής του Μαυροβουνίου κ. Άλεξα Μπέτσιτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλλασίας κ. Αμφιλόχιο. Εκφράστηκε με ικανοποίηση για την καλή κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση, με την ευχή όλοι μαζί ενωμένοι να ξεπεράσουν την υγειονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία covid-19.

Θυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται σε κλινική της Ποντγκόριτσα. Ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας ενόψει του προγραμματισμού των επερχόμενων ποιμαντικών του δραστηριοτήτων, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων