29/03/2019 29/03/2019 Την επιθυμία του να βοηθήσει ώστε να διασωθεί η μικρή Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία της Νίκαιας στη Γαλλία, εξέφρασε ο διάσημος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς. Σε μήνυμά του στο Instagram, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρει ότι, επισκέφθηκε με τον γιο του το παρεκκλήσι, όπου εκκλησιάζεται η σερβική κοινότητα. “Οι οικογένειες επισκέπτονται το εκκλησάκι κάθε δεύτερη Κυριακή και περνούν...
29 Μαρτίου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2019 - 20:43

Ο τενίστας που θέλει να σώσει ένα παρεκκλήσι στη Νίκαια

Διαδώστε:
Ο τενίστας που θέλει να σώσει ένα παρεκκλήσι στη Νίκαια

Την επιθυμία του να βοηθήσει ώστε να διασωθεί η μικρή Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία της Νίκαιας στη Γαλλία, εξέφρασε ο διάσημος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς.
Σε μήνυμά του στο Instagram, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρει ότι, επισκέφθηκε με τον γιο του το παρεκκλήσι, όπου εκκλησιάζεται η σερβική κοινότητα. “Οι οικογένειες επισκέπτονται το εκκλησάκι κάθε δεύτερη Κυριακή και περνούν χρόνο μαζί. Το παρεκκλήσι είναι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, και έχει σπάνιες τοιχογραφίες.

Ο δήμαρχος της γαλλικής πόλης ανακοίνωσε ότι θα συναντήσει τον διάσημο τενιστά, ώστε να βρουν τρόπους προκειμένου να διασωθεί το εκκλησάκι, το οποίο στεγάζεται σε ένα κτήριο που πρόκειται να πωληθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων