13/10/2019 13/10/2019 Συγχαρητήρια επιστολή για τα 800 χρόνια της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας απέστειλε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στον Επίσκοπο Ανατολικής  Αμερικής του Πατριαρχείου της Σερβίας κ. Ειρηναίο. «Αγαπητοί φίλοι, η Μελανιά και εγώ στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στην Σερβική Ορθόδοξη Επισκοπή της Ανατολικής Αμερικής για τον εορτασμό της 800ης επετείου σας” αναφέρει στην επιστολή. Συγκρίνοντας...
13 Οκτωβρίου, 2019 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2019 - 13:53

Ο Ντ. Τραμπ για τα 800 χρόνια της Σερβικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ο Ντ. Τραμπ για τα 800 χρόνια της Σερβικής Εκκλησίας

Συγχαρητήρια επιστολή για τα 800 χρόνια της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας απέστειλε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, στον Επίσκοπο Ανατολικής  Αμερικής του Πατριαρχείου της Σερβίας κ. Ειρηναίο.

«Αγαπητοί φίλοι, η Μελανιά και εγώ στέλνουμε τους θερμούς μας χαιρετισμούς στην Σερβική Ορθόδοξη Επισκοπή της Ανατολικής Αμερικής για τον εορτασμό της 800ης επετείου σας” αναφέρει στην επιστολή.

Συγκρίνοντας τις κοινές αξίες της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, υπογράμμισε : «Το Έθνος μας έχει μακρά ιστορία αντλώντας δύναμη από την πίστη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων